StoritveDimenzije otvora za unutarnja vrata - DETA&CO

Dimenzije otvora za unutarnja vrata

Kod izrade unutarnjih vrata sve počinje od otvaranja. No, budući da se tijekom izrade često javljaju pogreške i odstupanja, prije montaže potrebno je prvo sanirati otvor ili vrata prilagoditi ili izraditi po mjeri. Učinkovita priprema otvora još je više dobrodošla kod trenutno iznimno popularnih unutarnjih vrata bez vidljivih okvira. Dobro je ako već tijekom gradnje objekta znate kakavog dizajna želite da budu unutarnja vrata.Kod planiranja gradnje ili kod renoviranja stana, a kasnije i kod odabira vrata, općenito treba obratiti pozornost na smjer otvaranja – lijevo – desno; priprema zidnih otvora i spojnica te veza između tlakova.

U našem poduzeću nudimo sveobuhvatne savjete pri odabiru unutarnjih vrata za stambene, poslovne i druge prostore. Savjetovanje je potpuno besplatno ili je uključeno u cijenu dostave i montaže vrata. Za prvi upit za sobna vrata po mjeri možete izmjeriti vrata i sami. Prilikom zamjene vrata morate nam dostaviti okvirno izmjerenu širinu krila vrata, visinu vrata do okvira i debljinu zida. Za unutarnja vrata predviđena za ugradnju u novogradnji morate nam dostaviti širinu i visinu otvora u zidu te debljinu zida.

Bit će još bolje ako nas prvo posjetite u našem salonu u Zagrebu, gdje možete odabrati model vrata, boju, vrstu furnira, kvake. Predstavljamo vam različite opcije unutarnjih vrata koja se međusobno razlikuju po obliku, boji, površini, unutarnjem sastavu, rubovima, načinu otvaranja, vrsti furnira i dodacima.Slijedi ponuda s naše strane. Nakon uplate 50% avansa (za nas se to smatra potvrdom narudžbe), naš stručni i iskusni tim izvršit će točnu izmjeru otvora i prostorija na dogovorenoj lokaciji. Paralelno s tim pripremamo temeljit popis za narudžbu unutarnjih vrata. Proces mjerenja uključuje:

  • mjerenje debljine stijenke,
  • mjerenje širine otvora;
  • mjerenje visine otvora.

Također vršimo mjerenje i definiranje u svim pozicijama; smjer otvaranja i druge potrebne detalje. Ove vrste mjerenja su potpuno besplatne.

 

Dimenzije prostorija

Sličan postupak mjerenja vrijedi i za naručivanje parketa po mjeri. Prvo Vas pozivamo u naš salon, gdje birate odgovarajuću vrstu parketa i površinsku obradu. Ujedno vam predstavljamo i završne letvice odnosno različite moguće načine završne obrade parketa. Zatim ćete primiti 50% predujma za potvrdu narudžbe. Slijedi obilazak objekta gdje mjerimo površinu prostorija i vlagu u tlu.

DETA&CO

U tvrtki DETA & CO bavimo se proizvodnjom parketa i unutarnjih vrata od 1997. godine. Proizvodnjom na visokoj tehnološkoj razini osiguravamo estetski savršene i kvalitetne proizvode koji su prijateljski nastrojeni prema korisniku i okolišu.
Misija DETA & CO je zadovoljstvo naših kupaca. Tvrtka teži najvišim estetskim i kvalitetnim standardima, što osiguravamo odličnim timom, timskim odnosima i visokim ciljevima.
Radno vrijeme
Salon - Zagreb

Pon – Sri – Pet :
08.30 – 16.00

Uto – četi :
08.30 – 18.00

Sub :
08.00 – 12.00
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.