PO NARUDŽBIStaklena unutarnja vrata

STAKLENA UNUTARNJA VRATA

Svjetlost u vašem domu i neodoljiva estetika

Staklena unutarnja vrata pravi su izbor za sve koji žele osigurati dovoljno svjetla u domu te elegantne i minimalističke prolaze u različite prostorije. Dostupne su razne mogućnosti dizajna, kao što su unutarnja vrata sa staklenim umetcima, moderna staklena unutarnja vrata ili unutarnja vrata u potpunosti od stakla.

steklena notranja vrata

Linije staklenih unutarnjih vrata

Unutarnja vrata, koja se mogu nabaviti sa staklom, dostupna su u sljedećim linijama, među kojima ćete sigurno pronaći optimalan dizajn koji vam odgovara:

    • Color Still line
    • Wood Still line
    • Glass Divide line
    • Glass Art line
    • Slide line

Sve navedene linije imaju čvrst drveni okvir, s izuzetkom unutarnjih vrata u izvedbi Slide line.

Prilagodite staklena unutarnja vrata po meri

Staklena unutarnja vrata već donose brojne prednosti i ističu se s gledišta dizajna, a imamo i izbor različitih vrsta stakala gdje možete odabrati i različite uzorke na staklu, print na staklu te mogućnost personaliziranih uzoraka kreiranih posebno za Vas.

Kaljeno staklo koje osigurava sigurnost

Kada se odlučite za staklena unutarnja vrata vrlo je važno osigurati odgovarajuću sigurnost. Za sva staklena vrata koristimo kaljeno staklo koje je četiri do pet puta otpornije na udarce i temperaturne promjene u odnosu na obično staklo. Ključna prednost kaljenog stakla je, međutim, što se staklo u slučaju loma ne raspada na oštre čestice već dobiva izgled paučine, a čestice su male i tupe, što ne predstavlja opasnost.

Kada su staklena vrata optimalan izbor?

Prednosti odabira staklenih unutarnjih vrata su brojne. Ona unose više svjetla i moderan izgled u vaš dom. Idealno su rješenje kada želite osigurati dovoljan prijenos svjetlosti i prirodno osvjetljenje između prostorija, a staklena unutarnja vrata također su plavi izbor kada želite osigurati vizualno povećanje prostorija.

Osim samih vrata, od istog stakla možemo izraditi i fiksne stijene i svjetlarnike u stilu i dizajnu koji ste odabrali, ukoliko je potrebno.

Koju kvaku izbrati za staklena unutarnja vrata?

Obzirom na to da su staklena unutarnja vrata dostupna u velikom izboru dizajna i dizajna, nudimo vam i veliki izbor kvaka za staklena vrata. Na izboru imate različite vrste završnih obrada, kvake od različitih materijala i širok izbor boja koje možete odabrati ovisno o unutarnjem uređenju prostorija.

Različiti okovi za staklena unutarnja vrata

Za staklena unutarnja vrata možete odabrati ili klasične vidljive okove ili skrivene okove, ovisno o estetskom efektu koji želite postići i dojmu koji najbolje odgovara stilu vašeg doma.

nasadila za steklena notranja vrata nasadilo steklenih vrat

Dostupne različite vrste brava

S obzirom na to da se unutarnja staklena vrata koriste za različite namjene, dostupne su i različite vrste brava. Možete se odlučiti za brave bez mogućnosti zaključavanja ili za brave sa zaključavanjem.

Smjer otvaranja vrata

Ovisno o smjeru otvaranja vrata, odnosno bočnoj strani ugradnje staklena unutarnja vrata mogu  biti izrađena s lijevim ili desnim otvaranjem. Suprotno otvaranje odnosno otvaranje u dovratnik nije moguće kod ove vrste unutarnjih vrata.

notranja vrata s steklom kombinacija steklo les

DETA&CO

U tvrtki DETA & CO bavimo se proizvodnjom parketa i unutarnjih vrata od 1997. godine. Proizvodnjom na visokoj tehnološkoj razini osiguravamo estetski savršene i kvalitetne proizvode koji su prijateljski nastrojeni prema korisniku i okolišu.
Misija DETA & CO je zadovoljstvo naših kupaca. Tvrtka teži najvišim estetskim i kvalitetnim standardima, što osiguravamo odličnim timom, timskim odnosima i visokim ciljevima.
Radno vrijeme
Salon - Zagreb

Pon – Sri – Pet :
08.30 – 16.00

Uto – četi :
08.30 – 18.00

Sub :
08.00 – 12.00
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.