ČVRST I BEZVREMENSKIIndustrijski – kant (rubni) parket

Izvrsna tvrdoća i bezvremenski izgled

Industrijski ili kant (rubni) parket, koji se može nazvati i tehno parket, ističe se iznimnim svojstvima tvrdoće i izvrsnom otpornošću na habanje. Industrijski parket se stoga često koristi za prostore gdje su podna opterećenja velika (uredi, škole, restorani, hoteli, trgovine).

Izuzetne značajke po vrlo pristupačnoj cijeni

Zbog svojih iznimnih svojstava i atraktivne cijene industrijski parket značajno je popeo na ljestvici najprodavanijih drvenih podova. Već se ističe izgledom, jer je dekorativan i vrlo moderan, a zbog jedinstvenog oblika vrlo je poželjan. Mnogi se za njega odlučuju i u stambenim zgradama.

Možete izabrati između dvije verzije

Industrijski parket dostupan je u dvije verzije, na bazi brezove šperploče ili bez nje. Zbog svojih specifičnih svojstava, izbor šperploče je pogodan i za podno grijanje, a potrebno je paziti da bude dovoljne debljine kako bi se izbjegla deformacija parketa i gubitak topline. To je jedna od najtrajnijih vrsta parketa, koja se također može restaurirati.

Koje boje odabrati?

Industrijski parket se postavlja na poseban način, u ravnu liniju, pa je ispreplitanje boja privlačnije i uočljivije nego kod drugih načina polaganja. Možete birati između brojnih boja koje su prilagođene dizajnu vašeg doma i na taj način postižete jedinstven izgled koji ostavlja izvrstan dojam.

Industrijski parket je izuzetno izdržljiv

Industrijski parket smatra se jednom od najtrajnijih vrsta parketa jer je vrlo masivan. Njegova ključna prednost je svakako trajnost, jer ga je praktički nemoguće koristiti ili oštetiti, pa je pogodan i za korištenje u izloženijim okruženjima, poput radionica, tvornica, visokofrekventnih prostora, trgovačkih centara i slično. S druge strane, industrijski parket postaje sve popularniji u moderno uređenim stambenim prostorima.

Moguće je i kombinacija s podnim grijanjem

Industrijski parket se može kombinirati s podnim grijanjem, ali je potrebno zadovoljiti određene zahtjeve. Zbog manjih toplinskih gubitaka i deformacija, industrijski parket mora biti odgovarajuće debljine. Još optimalnija opcija je odabir parketa na šperploči jer je još otporniji na temperaturu i klimatske promjene.

Na što trebate obratiti pažnju prilikom polaganje i održavanja

Industrijski parket sastoji se od masivnih drvenih letvica različitih širina koje su međusobno povezane trakom za jednostavnu, brzu i čistu montažu. Pri tome, najbolje je vjerovati profesionalnom timu koji posao obavlja brzo i besprijekorno. Pogledajte i ostale vrste parketa.

DETA&CO

U tvrtki DETA & CO bavimo se proizvodnjom parketa i unutarnjih vrata od 1997. godine. Proizvodnjom na visokoj tehnološkoj razini osiguravamo estetski savršene i kvalitetne proizvode koji su prijateljski nastrojeni prema korisniku i okolišu.
Misija DETA & CO je zadovoljstvo naših kupaca. Tvrtka teži najvišim estetskim i kvalitetnim standardima, što osiguravamo odličnim timom, timskim odnosima i visokim ciljevima.
Radno vrijeme
Salon - Zagreb

Pon – Sri – Pet :
08.30 – 16.00

Uto – četi :
08.30 – 18.00

Sub :
08.00 – 12.00
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.