MINIMALISTIČKA I MODERNAUnutarnja vrata bez okvira

Minimalistička i moderna unutarnja vrata bez okvira

Unutarnja vrata bez okvira (ili s nevidljivim okvirom) nešto su posebno i po montaži i po estetici. Ovaj moderan, a ujedno i minimalistički dizajn omogućuje da krilo vrata bude savršeno usklađeno sa zidom, što ostavlja poseban dojam i daje pečat prostoru. Zbog svog elegantnog izgleda savršeno se uklapaju u minimalističke ambijente, a često se ugrađuju u prostorije u kojima kupci žele diskretne prolaze i prilagodbu detaljima.

notranja vrata brez podboja

Skriveni okovi i magnetna brava

Unutarnja vrata bez okvira imaju ugrađene ugradbene okove renomiranog proizvođača Simonswerk TECTUS koji slovi kao jedan od najboljih proizvođača ugradbenog okova u svijetu. Dodana je i magnetna brava koja osigurava udobno i gotovo nečujno zatvaranje.

Mgućnost izrade po mjeri i mnogo nijansi boja

Unutarnja vrata sa skrivenim okvirima dostupna su u različitim nijansama boja ili vrstama furnira. Ispuna krila izrađena je od iverice koja pruža sve prednosti i izvrsna svojstva. Pružamo Vam potpuno osobni pristup, a također možemo izraditi vrata i okvire u potpunosti po Vašim željama i specifičnostima prostora.

Gotovo bez ograničenja pri ugradnji

Unutarnja vrata bez okvira prikladna su za sve prostorije i gotovo da nema posebnih ograničenja u ugradnji. Ova vrsta vrata pogodna su i za novogradnju i za adaptacije, ali se mogu ugraditi u sve vrste zidova, kako zidane tako i gips kartonske. Prilikom ugradnje pazite samo na debljinu zida, koja mora biti najmanje debela kao široki Alu profil (“nevidljivi okvir”) kako bi se omogućila ugradnja nevidljivog okvira.


Ključne pogodnosti koje pružaju unutarnja vrata sa skrivenim okovima

  • Inovativni dizajn i jedinstven izgled prostora zbog poravnanja krila vrata sa zidom
  • Nevidljivi ili skriveni dovratak
  • Poravnanje krila vrata i zida
  • Tiho i elegantno zatvaranje zahvaljujući magnetskoj bravi
  • Veliki izbor boja ili izbor furnira
  • Postavljene su skrivene okove renomiranog svjetskog proizvođača

notranja vrata s skritim podbojem notranja vrata s skritimi podboji nevidna notranja vrata

   

Kako ugraditi vrata bez okvira?

Unutarnja vrata bez okvira ugrađuju se nešto drugačije od klasičnih unutarnjih vrata jer se nevidljivi okvir ugrađuje u zidni otvor namijenjen za ugradnju vrata. To je najbolje učiniti odmah nakon završetka žbuke. Montaža okvira se odvija prije knauferskih radova, kako bi knaufer/malar potom završio svoj posao odnosno “sakrio” aluminijski profil. Najbolja praksa u našoj tvrtki je ugradnja krila vrata nakon završenih malarskih radova, kako bi se spriječila moguća oštećenja i kontakt krila vrata sa zidnom bojom. Instalater dakle dolazi dva puta u objekt. Prilikom prvog posjeta postavlja okvire, a pri drugom postavlja krila vrata na svoje mjesto.

DETA&CO

U tvrtki DETA & CO bavimo se proizvodnjom parketa i unutarnjih vrata od 1997. godine. Proizvodnjom na visokoj tehnološkoj razini osiguravamo estetski savršene i kvalitetne proizvode koji su prijateljski nastrojeni prema korisniku i okolišu.
Misija DETA & CO je zadovoljstvo naših kupaca. Tvrtka teži najvišim estetskim i kvalitetnim standardima, što osiguravamo odličnim timom, timskim odnosima i visokim ciljevima.
Radno vrijeme
Salon - Zagreb

Pon – Sri – Pet :
08.30 – 16.00

Uto – četi :
08.30 – 18.00

Sub :
08.00 – 12.00
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.