PRISTUPAČNOLamelni parket

Izvrstan i pristupačan izbor koji zadovoljava najviše standarde

Lamelni pod donosi dosta prednosti kako kod polaganja poda tako i u pogledu ostalih svojstava. Ističe se po izvrsnoj vrijednosti za novac. Poznat je po svojoj cjenovnoj prednosti i izraženoj izdržljivosti u odnosu na ostale podne obloge. Sastoji se od nekoliko malih letvica zajedno i mreže za jednostavnu ugradnju.

Koje su najpopularnije vrste

Lamelni podovi najčešće se biraju od hrastovine, jasena ili bukve. Slikovita struktura drveta i poseban način polaganja u obliku šahovskih ploča u mozaičkom uzorku uljepšavaju prostor i daju mu jedinstven pečat. Osim palete različitih vrsta drva, možete birati i između raznih sorti odabranih dasaka koje nude ujednačeniji izgled ili namjerno šarene i raznolike rustikalne lamelne podove.

Koje mogućnosti ugradnje su dostupne za lamelni parket?

Lamelni parket se može postaviti na različite načine. Najpoznatiji je raspored u kockama (mozaik), poznat nam je i raspored engleske veze (brod) i paralelne veze (red). Potrebno ga je naknadno brusiti, kitati, nauljiti ili lakirati. Svi lamelni podovi namijenjeni su za potpuno lijepljenje na podlogu i brušenje, lakiranje ili podmazivanje.

Brzo i jednostavno postavljanje

Postavljanje lamela je manje zahtjevno i može se obaviti u kratkom vremenu. Lamele se postavljaju na dobro očišćenu, ravnu i prikladno suhu površinu. Položene lamele treba ostaviti da miruju nekoliko do 15 dana kako bi se postavile na svoje mjesto.

Lamelni podovi su u osnovi sirovi pa se nakon postavljanja moraju brusiti i na kraju premazati lakom ili uljem. Odabirom laka možemo dodatno naglasiti strukturu drva i ujednačiti nijanse boja. Lamelni pod je pogodan za postavljanje u stambenim zgradama u svim stambenim prostorima, dnevnim boravcima, kuhinjama, spavaćim sobama, hodnicima…

Da li je moguće obnoviti lamelni parket?

Lamelni podovi se mogu obnoviti brušenjem i lakiranjem ili parketar može zamijeniti i oštećene pojedinačne daske. Na taj način laminatu vraćaju prirodnu ljepotu. Ostatak parketa pogledajte u našoj ponudi.

DETA&CO

U tvrtki DETA & CO bavimo se proizvodnjom parketa i unutarnjih vrata od 1997. godine. Proizvodnjom na visokoj tehnološkoj razini osiguravamo estetski savršene i kvalitetne proizvode koji su prijateljski nastrojeni prema korisniku i okolišu.
Misija DETA & CO je zadovoljstvo naših kupaca. Tvrtka teži najvišim estetskim i kvalitetnim standardima, što osiguravamo odličnim timom, timskim odnosima i visokim ciljevima.
Radno vrijeme
Salon - Zagreb

Pon – Sri – Pet :
08.30 – 16.00

Uto – četi :
08.30 – 18.00

Sub :
08.00 – 12.00
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.