Storitve3D crtež unutarnjih vrata - DETA&CO

3D crtež unutarnjih vrata po mjeri

Za kupnju unutarnjih vrata odlučujemo se kada želimo zamijeniti stara vrata ili s njima želimo opremiti potpuno nove prostorije. Izbor ove vrste namještaja obično se sastoji od nekoliko koraka. Odluka o kupnji ili narudžbi novih unutarnjih vrata po mjeri stoga je samo prvi korak. Odmah nakon toga dobro je znati kako bi takva vrata trebala izgledati. Radi lakše vizualizacije, pozivamo Vas da posjetite naš izložbeni prostor u Zagrebu na adresi Crvenog križa 35. Prilikom odabira stručno Vas savjetujemo i detaljnije predstavljamo materijale, nijanse boja i sve moguće dodatke za unutarnja vrata. Međutim, prvo se trebate usredotočiti na vrstu materijala i način otvaranja. Tada preuzima estetika odnosno izgled vrata. Unutarnja vrata po mjeri zasigurno su najbolja moguća odluka, jer je takav komad namještaja najbolje dostaviti na odabrano mjesto.

Prije nego nas posjetite, pokušajte odgovoriti na pitanja:

  • od kojeg materijala trebaju biti unutarnja vrata;
  • koju boju ili drvo želite odabrati;
  • želite li ugraditi staklo u vrata;
  • želite kupiti samo vrata ili okvire ili također želite i ugradnju vrata;
  • želite li imati vrata sa skrivenim okvirima;
  • kakvo otvaranje vrata želite (klasično / klizno);
  • kakva vam klizna vrata trebaju;
  • kakvu kvaku želite imati…

Nakon posjeta i pregleda našeg izložbenog prostora dostupan je 3D crtež za unutarnja vrata. Uz postojeće modele za Vas možemo izraditi potpuno personalizirana unutarnja vrata. No, budući da vjerojatno želite da unutarnja vrata budu što sličnija konačnom proizvodu, potrebni su nam i podaci o dimenzijama otvora, debljini zida, idejnom rješenju bilo kojeg modela i slično. Sva navedena mjerenja za Vas mogu obaviti naši iskusni stručnjaci.

Zašto je 3D crtež za unutarnja vrata dobrodošlao?

Mnogo je lakše zamisliti svoja unutarnja vrata iz snova crtajući ih u 3D. Samo na taj način možete dobiti pravi pogled na to kako će vrata za vaš interijer zapravo izgledati. 3D ctrež je izrađen u kvalitetnom programu. Prilikom crtanja savjetujemo Vas o svim bitnim čimbenicima koji utječu na konačni izgled, ali i na kvalitetu samog namještaja.

Crtanje 3D vrata po narudžbi svakako je dobrodošlo kada su vrata nešto većih dimenzija. Također zbog različitih nijansi boja, unatoč činjenici da je većina unutarnjih vrata još uvijek bijela. Na kraju, ali ne i najmanje važno, uz pomoć 3D crtanja možete uvelike olakšati kombiniranje ostatka namještaja s vratima. Dakle, prednosti 3D ctranja su brojne.

3D crtež (vizualizacija) su potpuno besplatne kod narudžbe unutarnjih vrata. Inače, cijena iscrtavanja unutarnjih vrata je 50 Eura po komadu.

DETA&CO

U tvrtki DETA & CO bavimo se proizvodnjom parketa i unutarnjih vrata od 1997. godine. Proizvodnjom na visokoj tehnološkoj razini osiguravamo estetski savršene i kvalitetne proizvode koji su prijateljski nastrojeni prema korisniku i okolišu.
Misija DETA & CO je zadovoljstvo naših kupaca. Tvrtka teži najvišim estetskim i kvalitetnim standardima, što osiguravamo odličnim timom, timskim odnosima i visokim ciljevima.
Radno vrijeme
Salon - Zagreb

Pon –  Pet :
13.00 – 17.30
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.